Для чого потрібна молитва? Кожен сам для себе відповідає на це питання. Кому-то молитва допомагає тримати свій розум в спокої, хто просить у Бога любові і захисту. Найголовніше, що слід розуміти, це те, що молитва має силу змінювати долю людини. Дає сили, ентузіазм жити і діяти, робити правильні вчинки.

Молитва - сила, меняющая судьбу. Как правильно молиться

Відомо, що від 5 до 20 хвилин уважною молитви в день заспокоюють розум людини. Якщо він молиться 20 хвилин в день, його доля на цей день стає сприятливою, але нова доля не створюється. Якщо 40 хвилин у день, то доля вже змінюється. Якщо ж молиться більше 40 хвилин в день, то з’являється знання в серце, як змінити те, що викликає занепокоєння. А понад 1,5 годин молитви в день не тільки дають знання як змінювати долю, а ще й сили для зміни!

Найсприятливіший час для молитви – ранній ранок, до 6 ранку. В цей час молитви не будуть відволікати сторонні думки. Чим вище піднімається сонце, тим складніше буде молитися. Можливо, у вас поки немає мотивації вставати так рано. Але постарайтеся робити це якомога раніше, наскільки це можливо. А потім бажання вставати раніше з’явиться само, коли ви побачите і відчуєте зміни у власному житті. Ввечері, після заходу сонця, теж дуже сприятливо очищати свій розум молитвою, позбавитися від негативних наслідків прожитого дня. Вечірня молитва – як енергетичний душ, безцінна для нашої свідомості!

Щоб відчути силу правильної молитви, потрібно сісти з прямою спиною перед зображенням святого людини, іконою або зображенням Господа. Можете покласти перед очима писання, якщо так прийнято у вашій вірі. Потім потрібно включити звук святого людини, це може бути звук хору або молитви.

Уважно слухаючи звук людини або групи людей, памятующих про Господа, почніть повторювати молитву. Краще, якщо в молитві буде звернення до Господа або його імена. Намагайтеся слухати звук аудіозаписи молільників і намагайтеся під час молитви перейняти їх умонастрій. Існує три настрої, з якими дуже добре молитися – туга за Господа, настрій служіння та любов до Господа. Не турбуйтеся, якщо спочатку ви не відчуєте нічого особливого. Через деякий час практики у вас почнуть проявлятися такі емоції і почуття. Головне під час молитви – не давати стороннім думкам проникати у вашу голову і намагатися повністю зосередитися на повторенні.

Під час молитви будьте вдячні Господу за те, що у вас є. Не потрібно під час молитви думати про проблеми, про своїх проханнях Господу. Немає ніякої потреби в цьому, вони автоматично вирішаться, якщо ви постійно будете практикувати молитву вранці. Пам’ятайте, потрібно зосереджуватися на звуці, саме він має силу змінювати долю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here