Сьогодні є досить багато різноманітної інформації, відео, фото, які доводять існування Бога, але існує і є Бог насправді, знають небагато. У багатьох релігіях по-різному пояснюється існування Бога, що приводить у замішання, Бог – один, а релігій велика кількість. Тут вже починають виникати сумніви, чи варто шукати Бога саме в релігії і церкви.

У статті ви дізнаєтеся, як зрозуміти існує і є Бог – докази існування Бога. Бо хто такий Бог, знають далеко не всі. Створюються нові секти, релігії, які затуманюють розум людини і приводять його в замішання. Багато вірять у Бога, але одиниці його знаходять і довіряють йому. Бог не пов’язаний з релігією, сектою і взагалі його немає в тому, що людина бачить очима, не там треба шукати Бога.

Чи існує Бог – докази існування Бога

Бог у твоєму серці, а не в церкви або секти

Багато вчених стверджують, що люди шукають Бога не там, де він є насправді. Немає Бога на хмарах, як диктує релігія і його не можна побачити, часовими медитаціями, як пропонують багато секти. Бог перебувати всередині вас, а не зовні. Всередині – це не в тілі, а там де існує насправді людина. А тіло – це проста тваринна оболонка, створена Богом, щоб людина могла себе хоч якось відчувати і розвиватися. Точно також як ми слухаємо радіо, без радіоприймача ми б не змогли ловити радіохвилі.

Бог – це одне єдине ціле

Насправді немає в Світі нічого крім Бога. Бог бачить і чує через нас, він відчуває все, що відчуваємо ми і створює труднощі, випробування, тільки для того, щоб зробити нас краще і щоб ми змогли усвідомити, що все це Бог і його бажання. Як можна вірити або не вірити в Бога, якщо все навколо – це і є Бог, а ми з вами просто його бажання, які з часом помирають і створюються нові бажання.

Чи є Бог – хто такий Бог

Бог – це все, це енергія життя

Насправді вчені давно довели, що Бог – це енергія, так як ми її не бачили, до появи мікроскопів, через які видно що всередині кожного тіла, тварини або рослини живе і вирує енергія. Після смерті людини, ця енергія не відразу, а поступово покидає тіло, необізнані люди називають це душею, яка потрапить у царство Боже після смерті, але це не так. Дана енергія просто переходить у нове тіло.

Якщо подивитися на Світ, то крім енергії немає нічого вічного і сьогодення, енергія і є Бог, творець, а все інше це його ілюзії, те, що він створює чи руйнує, точно також як і ми уві сні. Коли Бог виправить усі свої бажання, доведе їх до досконалості і якість, ми з вами зникнемо, і буде відчувати себе як неподільні частини досконалого Бога, єдині як одне ціле, так як це було з самого початку, поки Бог не почав розділяти себе і виправляти. 

Тому в Світі немає жодної фантастики, все діє, слідуючи чітким законам і все визначено. Нам просто потрібно слідувати і жити за законами природи, дотримуватися їх і підкорятися небаченим силу Творця, але головне не здаватися, коли Бог підкидає нам труднощі і проблеми, він це робить заради виправлення Світу, щоб знову об’єднатися в єдине неподільне ціле.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here