• Свідки Єгови в Росії, офіційно заборонена секта

    Якщо я не помиляюся, у Росії заборонена діяльність Свідків Єгови, які офіційно визнані сектантським рухом. Остерігайтеся потрапити!

    Переінакшувати Біблію і в м’якій формі зупиняти перехожих – це і є методи роботи “православної секти”.

    Зазвичай, Свідки Єгови, на бульварах і скверах, пропонують квітчасті брошурки, які являють собою цитати з біблійних писань.

    Як правило, Вам підходять злегка убогі жінки, зупиняючи гулящих цим питанням:

    – Вибачте, а можна з Вами поговорити?

    – Що Ви знаєте про Господа Бога?

    – Так, ми Свідки Єгови! Ну і що? Ми хочемо розповісти Вам про те, що буде з Росією.

    Начебто все просто. Що поганого в тому, що Вам розкажуть про долю Батьківщини?

    Насправді, Російська Православна Церква, а саме Священики, з якими мені довелося говорити, вважають Свідків Єгови офіційно забороненої сектою, яка покликана змінювати свідомість і мислення людей.

    Якщо Ви полюбопытствуете і захочете продовжити розмову з представниками Свідків Єгови, то слухати Вас, швидше за все, не будуть.

    Їх завдання – забивати Вам мізки, з чиєї – то паршивої подачі.

    Щоб не бути голослівним, я вирішив опублікувати фрагмент бесіди, який відбувся на бульварі зі Свідком Єгови.

    – Здрастуйте, можна Вам задати кілька питань?- акуратно мене зупиняє жінка в хустці.

    – Будь ласка, задавайте – відповідаю я.

    – Я бачу, що Ви людина віруюча. А Ви знаєте, що чекає Росію найближчим часом?- починає допитуватися Свідок.

    – Та що Ви, звичайно ж, ні!- “включаю я дурня”.

    Свідки Єгови, розуміючи, що перед ними ідіот, починають задихатися цитатами з Біблії, пропонуючи мені як можна швидше відмовитися від Земних Благ, увірувавши в якнайшвидший прихід Ісуса Христа.

    На їхню думку, щоб Господь Бог не відправив мене в пекло, слід уже зараз змінити своє ставлення до світу, перестати багато жерти, заробляти і розважатися.

    Свідки Єгови стверджують, що задовольнятися треба тим, що Бог пошле, подаючи бідним і не прагнучи до збагачення.

    Що найцікавіше, мене ніхто нікуди не запрошував! В такому випадку, а де ж сама секта?

    Особисто я не експерт, але мені чомусь здається, що Свідки Єгови в Росії не було ніколи офіційно заборонені.

    Адже вони являють собою тих самих Церковників, які вчать нас смирення і “терпимості до розорення”.

    Мабуть, це комусь треба, щоб російський народ стримував свої пориви і бажання жити за європейськими стандартами.

    Особливо вселяються, піддаються обробці, починаючи тринькати нажите роками майно.

    Самі Свідки Єгови нічого у нас не випрошують. І це їх безсумнівний козир і захист на користь відсутності сектантського руху.

    Але як показують незалежні опитування, люди, які тривалий час контактують з їх представниками, починають зацьковано боятися гідно і щасливо жити.

    І знову я повторюся, що це комусь треба.

    Матеріал підготував я – Едвін Востряковский.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here