Країни з безвізовим режимом для росіян 2015?

Щороку кількість держав, з якими у Російської Федерації діє безвізовий режим в’їзду – змінюється, і добре що, останнім часом таких країн-партнерів ставати більше.

В’їзд по внутрішньому паспорту Росії

Варто почати з держав, які не тільки не вимагають візу, але також не потребують і в закордонних паспортах громадян Росії. У країну дозволяється в’їжджати за звичайними внутрішніми паспортами.

  • Казахстан
  • Білорусь
  • Киргизія
  • Абхазія
  • Південна Осетія
  • Таджикистан

Держави безвізового режиму для Росії

Щоб побувати в таких державах, росіянам не потрібна віза, потрібен лише закордонний паспорт і, іноді, додаткові підтвердження, наприклад, ваучер туриста або квиток на батьківщину.

  • Азербайджан
  • Антигуа і Барбуда – максимум один місяць
  • Аргентина – максимум три місяці, протягом кожного півріччя (відлік з першої дати в’їзду).
  • Вірменія
  • Багамські острови — максимум три місяці
  • Барбадос — на двадцять вісім днів
  • Біг – поїздка на місяць з метою туризму
  • Ботсвана — віза не потрібна три місяці
  • Бразилія — до трьох місяців, але через кожні півроку (відлік з першої дати в’їзду).
  • Вануату — максимум на місяць
  • Бермудські острови
  • Венесуела — максимально на три місяці, протягом кожного півріччя
  • В’єтнам — два тижні для туристичної подорожі.

З початку цього року, щоб потрапити у В’єтнам, термін дії паспорта повинен бути не менше ніж на півроку вперед. Повторно потрапити в країну без візи дозволяється через мінімум місяць, від числа останнього виїзду. Якщо даний період менше місяця, щоб потрапити у В’єтнам, треба оформляти і оплачувати візу.

  • Гайана – на дев’яносто днів
  • Гватемала – на дев’яносто календарних днів, повторно через півроку (від дати першого в’їзду).
  • Гондурас – на дев’яносто днів
  • Гренада – на дев’яносто днів, точна кількість днів визначають співробітники імміграційної служби.
  • Домініка – до трьох тижнів. Виключно для туристів зі зворотним квитком.
  • Домініканська Республіка — максимум один місяць.

Можна побувати в Домінікані без візи, з карткою туриста, яку видають в посольстві або консульстві Домініканської Республіки, або її реально купити в аеропорту р. Санто-Домінго (ціна карти – десять доларів). Паспорт повинен бути ще як мінімум 30 днів.

  • Ізраїль – на дев’яносто днів через кожні півроку. Щоб потрапити в Ізраїль, паспорт повинен діяти не менше шести місяців.
  • Гонконг – максимум два тижні
  • Макао – максимум місяць
  • Китай – без візи в країну реально потрапити виключно в складі туристичної групи, які формують фірми на термін до місяця.
  • Колумбія – максимально один місяць, протягом кожного терміну в 6 місяців (відлік з дати першого заїзду)
  • Коста-Ріка – максимум тридцять днів, з умовою, що мета поїздки – бізнес-тур, туризм, відвідання родичів або транзит.
  • Куба – максимально місяць
  • Лаос – на два тижні. Дійсний паспорт не менше півроку з дати заїзду.
  • Маврикій – максимум два місяці
  • Македонія – максимум один місяць. Цей принцип поширюється на туристів, які приїжджають в країну на підставі туристичного ваучера.
  • Малайзія – максимум місяць. Дійсний паспорт не менше ніж на півроку вперед.
  • Мальдівські острови – без візи в країні дозволено перебувати 30 днів.
  • Марокко – на дев’яносто днів. Термін дії закордонного паспорта повинен бути не менше півроку на дату заїзду.
  • Мікронезія – максимально місяць.
  • Намібія – на три місяці.
  • Нікарагуа – на три місяці протягом кожного піврічного періоду, починаючи з моменту приїзду.
  • Ніуе – до одного місяця.
  • Острови Кука — до одного місяця.
  • Палау – до одного місяця. Час перебування в Палау реально продовжити на місці. Щоб потрапити в країну, термін дії закордонного паспорта повинен бути не менше 180 днів з моменту в’їзду.
  • Панама – максимум шість місяців.

Щоб потрапити в Панаму потрібні:

  • Закордонний паспорт, який дійсний не менше 90 днів від дати в’їзду;
  • підтвердження фінансового добробуту – не менше ніж 500 доларів на туриста на весь термін перебування в державі (дорожні чеки, банківська картка або готівку у доларах США);
  • квитки додому або квитки в іншу країну.
    • Парагвай – на дев’яносто днів, але через кожні півроку.
    • Перу – на дев’яносто днів, але через кожні півроку (відлік з моменту першого перетину кордону). Щоб потрапити в країну, закордонний паспорт повинен бути дійсний як мінімум 180 днів.
    • Сальвадор – до трьох місяців.
    • Самоа – безвізовий режим на тридцять днів.
    • Свазіленд – до одного місяця.
    • Сейшели – на тридцять днів. Знаходження на острівній державі реально збільшити до дев’яноста днів заплативши візовий збір. Закордонний паспорт повинен діяти не менше 180 днів.
    • Сент-Вінсент і Гренадіни – максимально на двадцять днів.
    • Сент-Люсія – без візи можна бути максимум шість тижнів.
    • Сербія – максимум місяць.
    • Гуам – максимум сорок п’ять днів. Потрапити в країну без візи реально, тільки якщо є зворотні квитки.
    • Північні Маріанські острови – максимум сорок п’ять днів. В’їхати в країну без візи можна лише при наявності квитка додому.
    • Таїланд – максимум на місяць. Дійсний закордонний паспорт – не менше 180 днів з моменту в’їзду.
    • Теркс і Кайкоспотрапляння на територію держави без візи туристам дозволено круїзних кораблів на один день з умовою виїзду на тому ж круїзному кораблі.
    • Туреччина – безвізовий режим максимум на місяць.

    У загальній складності період перебування у Туреччини без візи не може бути більш трьох місяців. З початку 2015 року для потрапляння в країну паспорта повинен бути дійсний як мінімум чотири місяці (відлік з моменту прибуття в країну).

    • Україна – на дев’яносто днів, але через кожні півроку. Починаючи від 01/03/15 потрапити в країну можна тільки з закордонним паспортом.
    • Уругвай – максимум три місяці, але через кожні півроку (відлік з моменту першого в’їзду).
    • Філіппіни – максимально три тижні. Паспорт повинен діяти не менше 180 днів з дня в’їзду.
    • Чорногорія – максимум один місяць.
    • Чилі – на дев’яносто днів, протягом кожного піврічного періоду, починаючи з моменту приїзду.
    • Шрі-Ланка – максимум місяць. Потрапити в країну без візи реально тільки якщо є ваучер туристичних послуг.
    • Еквадор – безвізовий режим максимум на дев’яносто днів протягом кожного піврічного періоду, починаючи з моменту приїзду.
    • Південна Корея – максимум два місяці, однак при собі повинні бути: квитки на батьківщину (або квитки в іншу країну, при транзиті), підтвердження фінансового забезпечення на період перебування в країні, броня готелю або туристичний ваучер.

    До того як відправитися в чужу країну, в якій для громадян Росії діє безвізовий режим, дуже рекомендується перевірити скільки ще буде дійсний закордонний паспорт.

     

     

    Related posts

     
     

    Leave a Reply

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    http://poradumo.com.ua/103795-krayini-z-bezvizovim-rejimom-dlia-rosiian-2015/